Onze dirigent

Thomas Geerts is vanaf 2009 onze dirigent. Elke donderdag spelen we onder zijn kundige leiding zoveel mogelijk sterren van de hemel. 

Thomas Geerts, geboren op 28 januari 1983, studeerde zijn bachelor trompet klassiek aan het Conservatorium van Amsterdam bij Frits Damrow, en zijn masters trompet klassiek aan het Rotterdams Conservatorium bij Ad van Zon en Andre Heuvelman. In 2008 rondde Thomas zijn studie HaFa directie af bij Danny Oosterman aan het Conservatorium van Amsterdam.

Thomas is dirigent van de Waterlandse Harmonie (Ransdorp), Fanfarecorps Zuiderwoude, het Leerlingen ‐ en het Opleidingsorkest van het Tata Steel Orkest, bij Erato Spanbroek en valt regelmatig bij orkesten en ensembles in als dirigent. Naast het dirigeren speelt hij in diverse orkesten en ensembles van uiteenlopende richtingen. Thomas is vast lid van het Amsterdam Brass Quintet en de band Zorita.

Als invaller heeft Thomas onder meer meegespeeld met het Rotterdams Philharmonisch, het Nederlands Blazers Ensemble, het Helios Ensemble en Orkest de Ereprijs. Verder speelt hij mee op een aantal cd's van de singer--‐songwriter combinatie "Glossy Jesus".

Wilt u meer te weten komen over wat Thomas nog meer doet, kijk dan op zijn website www.thomasgeerts.eu.