Lesinformatie

Opleidingen Fanfarekorps Zuiderwoude.

Als u of uw zoon/dochter belangstelling heeft om gezamenlijk muziek te maken bent u bij ons aan het goede adres. Van diverse soorten instrumenten kunnen wij een aantal exemplaren in bruikleen geven. Ook een opleiding kunnen wij in samenwerking met bevoegde leraren verzorgen. Via de SOAM kan er officieel examen gedaan worden.

Voor het in bruikleen geven van vaak dure muziekinstrumenten vragen wij slechts een kleine vergoeding. De eerste 3 maanden lidmaatschap zijn gratis, daarna kost dit € 70,00 per jaar voor schoolgaande jeugd/studenten en € 140,00 voor volwassen.

In overleg met u of uw zoon/dochter zoeken wij samen met de leraar of dirigent een geschikt muziekinstrument uit. De ervaring leert dat er voor bijna iedereen wel een goed instrument te vinden is. U of uw zoon/dochter is van harte welkom.
Informatie omtrent de lesgelden bij  C.Knip,  e-mail:  This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Ook is er bij ons de mogelijkheid om bij het opleidingsorkest te spelen om daar gezellig samen te spelen met andere beginnende muzikanten.  Meer informatie over het opleidingsorkest vindt u onder het kopje ‘Opleidingsorkest’.

Voor nadere informatie kunt u Cor Knip (020-4031989) of Greta Vlug (020-4031930) bellen of op donderdagavond op onze repetitieavond in het Dorpshuis te Zuiderwoude langskomen, vanaf 19.00 uur.