Opleidingsorkest

Het opleidingsorkest heeft een belangrijke plaats binnen onze Muziekvereniging. Hier worden beginnende muzikanten klaargestoomd voor het ‘grote’ orkest. Na het behalen van het A-examen bent u klaar om bij het ‘grote’ orkest mee te spelen. De beginnende muzikanten leren samen te spelen in een orkest.  Ze krijgen de mogelijkheid om op eigen muzikaal niveau door te groeien en te oefenen.

Bent u benieuwd naar het opleidingsorkest? Bent u muzikaal, bespeelt u al een instrument of wilt u een instrument leren bespelen

en spreekt onze vereniging u aan? Kom dan gerust eens langs tijdens één van onze repetities op de donderdagavond in het Dorpshuis van Zuiderwoude. Het opleidingsorkest oefent om 19.00 uur. U bent van harte welkom.

Op dit moment hebben de volgende leerlingen les:

Bugel

Hermanda Vanderwilk