Informatie en contact

Informatie

Wij repeteren elke donderdag in het dorpshuis van Zuiderwoude. Kom gerust eens langs tijdens één van onze repetities tussen 20.00 en 22.15. U bent van harte welkom.

Voor het in bruikleen geven van de vaak dure muziekinstrumenten vragen wij slechts een kleine vergoeding. De eerste 3 maanden lidmaatschap zijn gratis, daarna kost dit € 70,00 per jaar voor schoolgaande jeugd/studenten en € 140,00 voor volwassen.

Voor meer informatie kunt u een van de bestuursleden mailen.

Dorpshuis Zuiderwoude
1153 PD Zuiderwoude
020-4031978

Bankrek.nr:  NL67RABO0310725836