2 november 2018  Halloween concert

Het jeugdorkest geeft een Halloweenconcert.

Buiten is het donker, maar binnen wordt het monsterachtig gezellig. Je hoort het aan de muziek, je ziet het aan de bloedstollende outfits van het orkest, en voel je daar in het donker iets in je gezicht kleven of kriebelen? Zijn dat dat spinnenwebben? Vliegt er een vleermuis door de zaal?

Wie het aandurft om op vrijdag 2 november 2018 naar dit concert te komen kan zichzelf het beste ook griezelig aankleden. Want samen griezelen is gezellig!

Wanneer: vrijdag 2 november 2018

Locatie: Dorpshuis in Zuiderwoude

Aanvang: 20.00 (zaal open 19.45)

Entree: gratis

10 november 2018  Concert in de Bierderij in Monnickendam

Op zaterdagavond 10 november 2018 werken de Bierderij Waterland en Fanfarecorps Zuiderwoude samen om u een gezellige avond te bezorgen. De Bierderij heeft sinds 1 juni 2018 haar deuren geopend op het Galgeriet 4 in Monnickendam. Er worden verschillende biologische en regionale bieren geschonken en daarnaast lokale producten verkocht. Fanfarecorps Zuiderwoude valt graag bij met lokale muziek! Dirigent Thomas Geerts zal het orkest leiden door de verschillende stukken. We spelen voor wat lichte en herkenbare stukken waarvan u de tekst misschien wel kent. Ook spelen we een mars terwijl u achterover leunt en geniet van een biertje en wat lekkere hapjes.

Toegang is gratis en het concert is vanaf 20.00 uur.

Graag tot dan!

6 januari 2019 Nieuwjaarsconcert

Nieuwjaarsconcert in het dorpshuis van Zuiderwoude.